Menu

Nowe menu wiosna 2018

BruschettaWiosna to zmiany - w przyrodzie, a również w karcie Presto. Tym razem nie tylko wprowadziliśmy kilka nowości, ale również zmieniliśmy szatę graficzną. Mamy nadzieję, że przypadnie Wam do gustu. Na dobry początek bruschetta - nie jedna kromka, ale kilka mniejszych, bagietkowych, do któych sami możecie wybrać dodatki: pomidory z mozzarellą, szynkę parmeńską, zielone pesto, trzy sery lub świetną tapenadę z czarnych oliwek i suszonych pomidorów. Na mały głód krem z warzyw sezonowych, ale zostawcie koniecznie miejsce na danie główne.

 

Na stałe w karcie pojawiły się świeże makarony (w tym Wasz ulubiony tagliolini sepia z krewetkami i mango), mamy też pierś z kurczaka w nowej odsłonie (w sosie serowym z pieczarkami) i risotto z kurczakiem, dynią i porem. Oczywiście nie mogło zabraknąć deseru - jest nim coś idealnego na lato - lekko zmrożone semmifreddo.